Your web browser is out of date. For the best experience on Zimmer websites please upgrade to the latest version of Internet Explorer, Chrome, or Firefox.

Zimmer, Inc.

Ontdek 130.000 innovatieve gewrichtsvervangende oplossingen en orthopedische producten.

Lees verder

Knieprotheses

Knee Replacement Products

Wereldwijd is meer dan een op de vier knieprotheses een Zimmer product. We zijn wereldwijd marktleider in kwalitatief hoogstaande knieprothesen.

Lees verder >

Heupprotheses

Hip Replacement Products

Wij bieden een compleet heupportfolio aan. Het Zimmer® Continuum® Acetabular Systeem toont de veelzijdigheid van Zimmer’s heupoplossingen onder meer door de verschillende articulatiemogelijkheden waarmee aan de wensen van iedere, unieke patiënt voldaan kan worden.

Lees verder >

Schouderprotheses

Shoulder Replacement Products

Door gebruik te maken van de Trabecular Metal™-technologie, is ons TM Reversed Systeem een toonaangevend reversed schouderprothese-ontwerp. Dit systeem biedt chirurgen de mogelijkheid het bewegingsbereik te maximaliseren, terwijl het risico van “notching” zeer sterk vermindert.

Lees verder >

Elleboogprotheses

Elbow Products

Zimmer biedt chirurgen een vooraanstaand totaalsysteem voor elleboogartroplastiek. Onderbouwd met meer dan 30 jaar klinische voorgeschiedenis, is de Coonrad/Morrey Total Elbow een veel gekozen elleboogimplantaat. Dit elleboogsysteem is ontworpen voor primaire en revisie-ingrepen, bij reumatoïde artritis en posttraumatisch. Het elleboogsysteem biedt oplossingen voor elke unieke patiënt en beschikt over zeer efficiënt en nauwkeurig instrumentarium.

Lees verder >

Traumaproducten

Trauma Products

Wij leveren een uitgebreid portfolio aan traumaproducten en instrumentarium, ontwikkeld om de grote verscheidenheid aan fracturen waar de chirurg mee wordt geconfronteerd, te kunnen behandelen.

Lees verder >

Zimmer Surgical Products

Surgical and Operating Room Solutions

Wij bieden een uitgebreid assortiment chirurgische producten die zijn ontworpen om bij te dragen aan succesvolle resultaten. Ons assortiment van chirurgische producten omvat onder andere een bloedleegtesysteem, boor- en zaagapparatuur met een variatie aan zaagbladen.

Lees verder >

Wervelkolomproducten

Spine Solutions

Wij leveren unieke oplossingen voor de wervelkolomchirurgie op het gebied van thoracolumbale fixatie en cervicale fixatie. Daarnaast bieden we een complete lijn met instrumentarium en implantaten voor minimaal invasieve chirurgie aan.

Lees verder >

Tandheelkundige producten

Dental Implant Products

Onze tandheelkundige producten richten zich op de belangrijkste gebieden van orale reconstructie. Er wordt gebruik gemaakt van biologische materialen voor de wederopbouw van bot- en weke delen om optimale esthetische resultaten te bereiken. Onze reconstruerende implantaten werken in combinatie met restauratieve producten om ontbrekende tanden te vervangen en ankerrestauraties uit te kunnen voeren.

Lees verder >

Hand- en polsproducten

Hand Wrist Products

Onze innovatieve hand- en polsproducten, zoals de MWP® III Total Wrist Prothesis, kan helpen de polsfunctie te verlengen. De Elogenics® Finger prothese is ontworpen om de normale anatomie zoveel mogelijk te benaderen, wat mechanisch herstel van het gewricht mogelijk maakt.

Lees verder >