Your web browser is out of date. For the best experience on Zimmer websites please upgrade to the latest version of Internet Explorer, Chrome, or Firefox.

Zimmer, Inc.

ZIMMER SPINE - CHIRURGISCHE TECHNIEKEN

Chirurgische technieken: Spine

De chirurgische technieken zijn verkrijgbaar via uw vaste contactpersoon of via onze customer service, bereikbaar via telefoonnummer 030 - 280 4 280.

Instructies voor de reiniging en sterilisatie van Zimmer wervelkolominstrumenten

We streven naar defectvrije producten en diensten die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Dit bereiken we door onze toewijding, trots en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Specifieke reinigings- en sterilisatieinstructies voor herbruikbare Zimmer wervelkolominstrumenten vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij het product geleverd is of neem contact op met de Zimmer klantenservice via 030 - 280 4 280 om de juiste productspecifieke gebruiksaanwijzing te verkrijgen.

ZS-SA0700-31_A